Hur tänkte dom här?

Visst är det lite intressant med all reklam för dambinor och tamponger?

I en av dom marscherar kvinnor i flock och alla har mens samtidigt. Pigga, glada och väldoftande karriärskvinnor, utan några som helst besvär för att dom har så bra tamponger.

I en annan sover man gott bara man har en speciellt binda. Så gott att man inte behöver nån karl i sängen och helt sonika sparkar ner honom på golvet.

I en tredje är mensen blå och kvinnans könsorgan är ett provrör i glas! Rent, sterilt och väldoftande!

Jag blir lite orolig för kommande generation som växer upp med allt det här. Vad ska dom tro?

Gissa vilken förvåning det bli när dom upptäcker att mensen inte är blå och att deras underliv inte ser ut som ett provrör. Och döm om deras förvåning när dom upptäcker att alla inte har mens samtidigt och att man inte sover speciellt gott med mensvärk och att det inte doftar hallontårta om trosorna när dom supertorra bindorna läcker.

Undrar vad som skulle hända om reklammakarna gjorde en riktigt osexig, realistisk tampongreklam. Nån tjej som ligger och kvider i kramper och vaknar på morgonen med nedblodade lakan och rusar in i duchen med rödrandiga ben. Man kanske skulle kunna kombinera det med Ipren, Via och nån härlig duschtvål!

Jag tror ju inte att det skulle sälja mindre direkt. Det är ju inte så att vi slutar mensa bara för att reklamen blir mindre sexig och mer realistisk. 

Personligen kan jag till och med tycka att man inte behöver nån reklam för intimskydd. Det borde vara gratis, iallafall för unga tjejer. Med all denna reklam blir ju produkterna rätt dyra. Kondomer är ju gratis för ungdommar och kondomtillverkarna verkar klara sig rätt bra utan TV-reklam.

Nu vet jag att minst en man kommer tänka: Vadå gratis!? Vi måstse ju raka oss, det kostar också pengar!

Jaja, men ni män kan gå till jobbet utan att raka er en dag eller två. Gissa hur charmigt det skulle vara om jag bestämde mig för att gå till jobbet en mensig dag utan tampong!?


För singlar. Tampongen med riv i! Eller??
Tiger i Trosan

Kommentarer
Postat av: Linda

Klarsynt som vanligt!

2008-02-14 @ 09:20:50
Postat av: Veronica

Klockrent som alltid! Min teori är att det är män som gör reklamfilmerna, det är män som tillverkar bindorna och tampongerna, det är män som äger TV-bolagen som sänder reklamen. Och dessa män pallar inte verkligheten, återupplevelsen av frugans PMS och annat mer "messy", så därför gör de "blomdoftande" tampong- och bindereklam, med smala, fräscha brudar som mer än allt annat verkar GLADA över det faktum att de blöder som grisar en gång i månaden!

2008-02-14 @ 14:38:26
URL: http://vejron.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0