Underbar helg!


Jag måste erkänna en sak. Jag har börjat gilla vintern!

Hur gick det till tro?

I lördags morse när jag vaknade hemma hos Lasse och tittade ut på all orörd snö på hans tomt så kände jag till min stora förvåning ett stor behov av att bygga snögubbar och åka pulka!

Och i morse när jag vaknade kände jag att här vill jag vakna på julaftons morgon, dricka julmust, tända en brasa och titta på jullovsmorgon. *S*

Att tänka på julen är inte längre tungt, jag längtar tills julafton! Längtar efter att få klä julgranen, laga mat och sen samla hela familjen och fira en riktig traditionell jul med massor värme och kärlek. Och mat!

Den här helgen har jag fått en lite förnimmelse om vad som komma skall, och det känns otroligt bra. Jag lyckades inte spöa Maria i bowling men Lasse var en lätt nöt att knäcka, sen om det beror på att han aldrig spelat Wii förut eller inte kan vi ju låta vara osagt. *S*

I går var vi och fikade hos min kära syster och efter det en tidig söndagsmiddag på O´Learys. Fan va det är nice att ha nån att äta tidiga söndagsmiddagar med! *S*

Efter den här underbara helgen kommer veckan kännas riktigt lätt att genomleva, det var inte ens speciellt tungt att vakna i morse, trots att det är måndag!

Nu är det dags att pulsa sig i väg till jobbet och snart är det fredag igen!





Med risk för att verka tjatig....


......men det är faktikst fredag igen!

Utanför mitt köksfönster är det minus 3 grader och en underbar soluppgång. Tänk om det hade varit sommar, då hade jag sovit bort allt det här vackra! *S*

Jag försöker verkligen peppa mig själv att tänka positiva tankar om vintern och den kommande julhetsen.

Förra året vid den här tiden satt Embla och jag färdigpackade och väntade på att det skulle bli den 27:e så vi kunde åka till Thailand.

I år har jag just ingenting planerat för att slippa julhetsen, fast å andra sidan känns vintern och den kommande julen inte ett dugg tung i år.

Jag ser nästan fram emot att köpa julklappar, plocka fram julgran och pynt, titta på Kalle Anka, äta julmat och mysa med alla dom jag tycker om.

Visst var det underbart att åka iväg till Thailand och jag skulle mer än gärna göra det igen, men det var ju trots allt bara en 3 veckors lång lycka. Det jag har här hemma är ju en lycka som inte kan köpas för pengar och som finns hos mig hela tiden. Speciellt för i år är Carmen.

Jag har inte köpt en ända julklapp än men med tanke på att jag älskar att shoppa så ser jag inte det som nåt större problem. Ett par eftermiddagar pland en massa hysteriska småbarnsföräldrar i Kista Centrum kommer att göra susen.
Jag har redan gjort listor i mitt huvud på saker jag ska köpa. Sen ska jag sitta en hel kväll, alldeles för mig själv och slå in alla paket i fina julpapper och lägga under granen.

Nu är det som sagt fredag igen. Skönt eller inte? Vet inte, alla dagar nu för tiden känns ju rätt bra. Ikväll ska jag hem till Lasse och kolla film och bara softa, i morgon kommer Maria till mig, då ska vi äta mat, dricka vin och jag ska utklassa henne i Nintendo Wii Bowling. *S*

Sen är det söndag igen och förhoppningsvis går veckan riktigt fort för jag längtar verkligen till nästa helg när vi ska åka till Loka Brunn.

Vet ni föresten varför det inte föds några barn 9 månader efter jul?
Jo, stakarna står i fönstren och kulorna hänger i gran.......*S*

Lev väl!
Julhets i Thailand 2007



Frågar man chans efter 40?


Eller händer det med automatik?

Jag och Lördagsmanna, vi kan kalla honom Lasse eftersom han nu är officiell, har bestämt att vi ska vara exclusiva.

Jag tror att det är så man blir ihop när man är lite äldre. *S*

Man kan också anta att man kanske är ihop när man planerar helgen tillsammans redan på tisdagen, träffar varandras barn och snuddar vid tanken på att slå ihop julafton till en stor jävla familjefest.

Kan det gå för fort? Kanske, kanske inte. Och även om det gör det så vad spelar det för roll? Man kan inte annat än att crascha!

Dessutom har vi ju faktiskt kännt varandra över 10 år, och det är ju inte många, förutom möjligen pappa och Eva, som kan briljera med det.

Nästa helg ska vi åka till Loka Brunn och om inte annat lär väl saker och ting falla på plats då. Men jag tror att det kan bli riktigt bra den här gången, jag har en bra magkänsla och förhoppningvis blir det ingen craschlandning utan ett perfekt jämnfota nedslag.

Leve kärleken, kärleken lever! *S*


Fy fan...


.....vad det regnar!!!


Baklänges







Sms från Tess


Igår kväll fick jag ett sms från Tessan, min frisör och tillika kära väninna.

Du va jättesnygg idag!

Man blir ju  jätteglad när man får ett sånt mess. För man kan ju vara ganska säker på att det inte finns några baktankar från hennes sida.

Jag flummade runt lite och funderade på hur det kom sig att jag var snyggare än vanligt (*S*) och så slog det mig plötsligt.

Hon kanske hade skickat messet fel. *häpp*

Och det roliga med det är ju att jag aldrig kommer få veta, för man kan ju inte skicka ett sånt smickrande mess till en väninna för att sen messa och be om ursäkt för att det var till fel person! *S*

Tack kära Tessan, how ever, du gjorde min kväll!!


En dag närmare lördag


Ända tills nu trodde jag att det var onsdag idag.

Ytterligare en sån där vardagslyxgrej, att tro att det är onsdag för att sen inse att det är torsdag. Det gäller att glädjas åt det lilla. *S*

På lördag är det fest i Bergshamra. Oj Oj Oj va det ska bli kul. Några tjejer har hyrt Stubborn MC:s lada så det kommer bli värsta röjet.

Vad som är unikt med just den här festen är att det verkligen är varierande åldrar som träffas och festar tillsammans.

Innan festen ska vi träffas hemma hos mig och äta och dricka. Mina kompisar och Michelles kompisar.

Mest av allt ser jag fram emot att få festa med Michelle, det har ju varit lite dåligt med det sen hon fyllde 20. Av naturliga skäl. Men nu så......*S*

Nu väntar ännu en dag på  mitt underbara arbete.

Det är verkligen härligt att älska att gå till jobbet!

Have a nice day!


Dagis vs. Mc Donalds


Idag börjar lilla Carmen äntligen på dagis!

Jag tror att Carmen kommer stortrivas på dagis, hon älskar när det händer saker och gillar att leka med andra barn.

Precis som Embla.

Och Embla, hon har fått jobb på MC Donalds, med introduktionsstart på torsdag.
 
Precis som Carmen gillar Embla när det händer saker och att "leka" med andra "barn". Jag tror Embla kommer bli  "månadens medarbetare" månad efter månad och om Carmen är det minsta lik Michelle och Michel kommer dagispersonalen ha sin egen lilla hjälpreda på avdelningen.

Lycka till mina små älsklingar!

Old friends
Embla Och Ronald Mc Donald i Phuket Town 2007


Regn, regn och mer regn!


Stackars Indra vill inte gå ut!

Inte jag heller i och för sig, men jag kan sätta på mig regnkläder, det kan inte hon.

I lördagskväll var regnet mysigt, idag känns det rätt pissigt.

I lördags satt jag framför den öppna spisen och drack rödvin, lyssnade på regnet och blev matad med chokladmousse och komplimanger.

Idag sitter jag framför tv och dricker coca cola och funderar på om jag skura under badkaret eller inte. Snacka om konstrast.

Nu har det slutat regna så jag ska passa på att ta ut Indra, sen ska jag möta Michelle och handla på Willys och sen får vi se om golvet under badkaret får sitt eller inte. Jag kanske kan övertala Michelle!? *S*

P & K


Dejtingtajm


Nu ska jag snart i väg på min lördagsdejt.

Det är så jävla typsikt att ha en bad hairday och två sönderslagna naglar när man vill vara lite fin. Tur att allt klär en skönhet *muahahaha*

Jaja, förhoppningsvis står och faller inte dejten på två trasiga naglar och lite risigt hår! 
 
Jag får helt enkelt dricka vin med vänsterhanden och hoppas på att han gillar Ronja-looken! *S*

Ska smygfota den öppna spisen under kvällen så att ni alla får avundas mitt just nu rätt så härliga liv!

Det sägs att brännt barn skyr elden, alltså har jag inte blivit bränd!

Nice weekend!


Vissa dagar är inte som andra dagar.


Tänk om man varje morgon när man vaknar och vet vad som ska hända......det skulle va ganska trist eller hur?

Men faktum är, att idag är en dag då jag mer än gärna hade velat veta, bara för att vara förberedd.

Dagen började med utvecklingsamtal i Emblas skolan, inga överaskningar där, bara VG:n och mer därtill. *disch* Jag har en duktig dotter.

Efter det åkte Embla och jag till Solna C för handla diverse grejjer till salongen och oss själva och efter det lunch där vi alltid äter lunch när vi lunchar i Solna C.

Bäst vi att där och åt vår lunch så tittar jag upp och ser ingen mindre än Lördagsmannens X-fru. *ops* Det känns som jag har blivit haffat med fingrarna i kakburken. Visserligen är det länge sen dom skildes men jag får ändå en dålig känsla i kroppen och vet inte riktigt åt vilket håll jag ska titta. Vet inte vad dom har för kontakt idag, tänk om han berättat att jag var där på middag........

Tror hon känner igen mig, men är osäker om det är från salongen (hon klipper sig hos Jenni) eller från våra tidigare liv. Hoppas på det första när hon ser mig rakt i ögoen. Jag viker med blicker och låtsas som det regnar! *shit*

Jag och Embla spelar coola och glider från resturangen som inget har hänt, tur att Embla var med.

Dagens värsta är ändå det här.

Efter jobbet gick jag som vanligt till Konsum för att handla middag. Embla och jag strosade länge och väl innan vi bestämde oss för vad vi ville äta. Väl framme vid kassan så pratde och skojjade Jörgen (kassanissen) som vanligt och frågade om jag hade jobbat klart för dagen och om jag skulle jobba i helgen  bla bla bla (som han alltid gör). Jag sa: Ja, jo nu är det färdigjobbat för i kväll, skönt med bara en dag kvar och jag ska faktist inte jobba på salongen på lördag utan hemma med bokföring och skit.

Då............från ingenstans ser han mig rakt i ögonen och frågar: Vill du gå ut med mig på lördag?

Det tog ungefär 3 sekunder innan jag hajjade vad det var han sa.

Vafan, han bjöd mig just på en dejt!!!!

Jag blev totalt nollställd. Först trodde jag att han sa nåt annat, typ: "Var det bra så"

Jag svammlade nåt om att jag var upptagen, packade mina matvaror och sprang ut från Konsum till Embla och tog mig för pannan i en ångestatack! Herrejävlar. Om jag tycker att det är pinsamt vad ska då stackars KonsumJörgen tycka?

Kväller slutade hur som helst bra med att Lördagsmannen ringde och fick höra hela historien om hans X, kakburkar och konsumkavaljerer, han skrattade och bjöd mig tills sig på lördag. Öppen brasa, vin och pizza.

Tur för Lördagsmannen att jag bara nobbar en man om dagen! *S*


Mor & Dotter


Svea och Indra


Jennie Jennie!


Jag längtar redan så efter dig!

I dag när jag gick hem från jobbet och inte kunde ringa och avlägga daglig rapport höllt jag på att bryta ihop av saknad! *S*

Messa mig en tid när du är på msn eller Skype så vi kan skvallra lite!

Saknar dig. =(

Lots of Love /Petra


Höstkänsla!


Just när allt kanske inte känns som roligast så händer dom mest roliga saker!

I dag på jobbet kom ett blomsterbud med blommor, och dom var till mig!

Lätt förvirrad och med tusen tankar susandes genom hjärnan slet jag upp pappret och letade efter ett kort. Och tänk, det var från "Lördagsmannen". Blommor efter en dejt. Oj, va jag blev glad!

Sist jag fick blommor av en man var det nån typ av "jag-har-fuckat-up-förlåt-blommor", vilket inte var ett dugg uppskattat, men det här, det gjorde mig verkligen varm i hjärtat. Och glad i magen! *S*

Tack, du gjorde min dag, faktiskt hela min vecka.


Mina fina blommor "Höstkänsla"


Världens skitigaste jobb - men nån måste göra´t!


Jag ska aldrig mer gnälla över att jag har mycket att göra på jobbet! *S*

Tänk stackars Barack vad han kommer ha att göra efter nyår! Vilken press. Vilket ansvar.

Jag blev otroligt glad när jag slog på TV:n vid halv fem i morse och såg att den blå stapeln var betydligt högre än den röda. Och ännu gladare blev jag när jag klev upp, slog på TV:n och fick bekräftat att Obama verkligen vunnit.

Förhoppningsvis kommer nu världens mäktigaste nation bli lite mjukare i sin framtoning. Bögar kommer att får gifta sig, aborterna kommer vara kvinnans val och självklarheten att äga och bära vapen kommer inte längre att vara självklar.

Och förhoppningsvis så kommer kriget i Irak avslutas på ett värdigt sett inom en snart framtid.

Som sagt, han har en del att göra.

Jag kan inte säga God Bless America, eftersom politik och religion rimmar dåligt, men som Obama själv utrycker det: "Change has come to America!" och förhoppningsvis till resten av världen.





Vem vinner valet?



Det är dagens fråga!

Personligen så hoppas jag på Barack Obama. Inte för att jag är speciellt politisk och kunnig men jag tycker fan att det är på tiden att nån som inte har djuvulen som idol och ena foten i graven styr världens mäktigaste land. Sosse eller inte.

Dessutom gör han sig bättre på bild än dom andra bleansiktena och med tanke på att USA är ett sånt ytligt land så kan jag ju jag som svensk faktikst tycka att Obana ska vinna enbart på utseende......sen att demokraterna kanske inte är lika stora stridspittar som republikanerna kan ju också vara en anledning. *S*

Jag kommer lägga mig tidigt i kväll och ställas klockan på 04.30 för att ta del av sista halvtimman av detta historiska val. Och om Obana vinner så tänker jag äta fried chicken till  middag, dricka svart kaffe hela dagen och ha på mig blå jeans, vit tröja och röda strumpor.

Tänk om dom efter 232 år faktiskt får en president med lite färg på kinderna!


 

Obama


Måndag!


Jag älskar att vakna innan klockan ringer, men i morse vaknade jag 3 timmar innan det var dags att gå upp och det kändes  ju lite frustrerande.

Helgen har varit väldigt bra och trots att jag faktiskt sov bort hela lördagen så känns det som jag har hunnit med en hel del.

I fredags festades det till tidig morgon. Som vanligt var det mer än kul hos Ann och Rille på sjökrogen. Fantastiskt god buffé och en massa roliga människor. Och som sagt, party till morgontimmarna. Tur dom  inte har fester allt för ofta. *S*

I går var Mirro och Carmen hos mig hela dagen. Vi åt lunch, lekte och busade och hade det jättemysigt. Sen var det dags att träffa "Lördagsmannen".

Lite pirrigt men ändå inte. Han hämtade mig vid fyratiden och vi åkte hem till honom där ha hade fixat en jättegod middag. Lite krystat kanske men det släppte efter maten när vi dundrade ner i varsin soffhörna och satt och pratade tills klockan helt plötsligt var halv tio.....sen skjutsade han hem mig igen.

Alltså.....inga skandaler eller snaskig detaljer, bara väldigt väldigt trivsamt. *S*

Ser mycket fram emot att träffa honom igen. Kanske som en god vän, kanske inte.....det får tiden utvisa.

Nu ska jag ge mig iväg till jobbet, det är konstigt vad man kan längta efter att få arbeta, men efter den här helgen så längtar jag helt plötsligt efter vardag.

Skön Måndag!



RSS 2.0