Kameran är trasig och internet suger, annars är det bra! *S*

Tyvärr är det så illa att det inte går att lagga in bilder. Men vi ska naturligtvis lösa problemet under veckan.

Resan gick bra, förvånad att det gick så snabbt som det gjorde. 10 timmar kändes som ett par tre bara.

Väl framme på hotellet blev det naturligtvis lite strul med bokningen, men allt går att lösa här i Thailand med ett leende. Sa jag log och log och log och tillslut låg vi i varsin säng på ett riktigt skabbigt hotellrum, precis i våran smak! *S*

Första morgonen vaknade vi klockan 05.15 och gjorde vårt bästa för att slå ihjäl några timmar tills det var frukost. Kockan 06.30 satt vi i resturangen och åt ägg, bacon och nudlar! *S*

Stranden är lång och sanden ar otroligt finkorning. 28-30 grader i vattnet och riktiga surfarvågor. Helt enkelt underbart. Lite turistigt. Fattar inte rikrigt att man betalar sa mycket om man enbart ska vara i Phuket, då kan man lika gärna åka till Mallis för några tusen.

Trodde i min enfald att vi skulle slippa se gamla gubbar med vackra flickor, men icke. Embla och jag har funderat mycket på det där. Vi kom fram till att det ungefär är som att para en pappillon med en Rottwailer! Alltså, dom ar ju så små Thailandskorna.

Vi har skaffat lite nya vänner, dom jobbar på en bar. Vi vet inte om det är flickor eller pojkar men trevliga är dom iaf. *S* Vi funderar på att hyra en för en dag, bara för att hon ska slippa feta tursitgubbar ett tag. Kan ju va kul att ha en lokalguide kanske!

Nu ska vi ta en promenad på ca 5 km till en lite mindre strand sa vi slipper alla svettiga tyskar. Jag saknar paradiset men tänker leta upp det idag!

Hoppas ni alla har det bra i kalla Stockholm. Solvarma kramar från Petra och Embla i Phuket!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Kul att ni har det bra!!Och hoppas ni hittar någon paradisstrand snart, det gör ni säkert. Här är det piss väder och vill hellre vara med er!!! Ta hand om er och ha så soligt!!!!!Kram Kram...ps..längtar redan efter era nästa inlägg här på bloggen!!!

2007-11-30 @ 14:13:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0