Prinsessan av tvättstuga!Tänk den som ändå vore rik. Då skulle iallafall jag skita i att tvätta och köpa nytt istället. Jag gör det ibland, när trosorna är slut, ett 3-pack för 49 pix på HM, men det är ju inte direkt att min ekonomi står och faller på 39 kronor.
Fast å andra sidan så skulle jag nog sakna en hel del i min garderob och vem vill se nyköpt ut hela tiden? Risken är ju att man skulle se ut som en postorderkatalog. Tur att jag inte är så himla rik trots allt!

En annan tanke som slår mig när jag står där nere och viker min rena tvätt: Hur blir man tvättstugepolis? Jag undrar vilken typ av människa som döljer sig bakom alla välskrivna lappar (ofta dataredigerade) som hänger på maskiner och tumlare. "DIN MAMMA JOBBAR INTE HÄR -TORKA AV MASKINEN EFTER DIG!" "RENGÖR FILTRET" "SOPA GOLVET" etc etc. Har dom inga egna barn/män/fruar att tjata på? Okey, man kan bli pissed off av att folk inte gör rent efter sig men det är ju inte som att man DÖR av att ta bort lite ludd från tumlaren eller torka rent en maskin......eller? Det kostar ju lika mycket energi att springa hem och skriva arga lappar som att utföra dessa relativt enkla åtgärder som man förövrig ändå ska göra för att nästa som kommer ska slippa rusa hem och göra en ilsken lapp att hänga på väggen.

Peace and love!

image2


Drömmar är guld - tills man vaknar!Drömmar är verkligen en härlig verklighetsflykt. Speciellt härligt är det när man drömmer  verkliga drömmar om sånt man inte har i det vakna livet!
Minns en kille jag kände för länge sen som sa: "Om man är utan sex tillräckligt länge så börjar man drömma härliga sexdrömmar som gör att man klarar sig utan hur länge som helst"

Och i natt hade jag en sån dröm. Naturligtvis var det inte bara en sexdröm utan det som gjorde just den här drömmen så speciell var att jag verkligen var kär i killen! Jag vaknade på morgonen med ett leende på läpparna och förmodligen också rosor på kinderna.

Härlig dröm! var det första jag tänkte, tills........."va fan, killen var ju ful! Hur i h**vete kan jag ha varit kär i en ful drömkille! Jag som i det verkligna livet är för kräsen för mitt eget bästa, så vaknar jag lycklig efter att ha rumlat i sänghalmen med en ful kille! Undrar om jag i mitt undermedvetna inte är lite desperat i alla fall?  Drömprinsen                image5                                            Vakenprinsen                    
image4
        
                Tillman Otto Alias Gentleman


                     

                                                    

Snygg i provhytten?

How The Fuck då??

Vad är värra än att i maj stapla in i en provhytt med en hel hög bikinisar och lite andra söta sommarkläder för att ge sig i kast med att prova dessa ting på sin blek-feta vårkropp. Hur kommer det sig att man varje år i maj förvandlas från "normalviktig" 38:a till Barbamamma??

Jag är 165 cm lång och väger 63 kg (vilket för övrigt är 1 kg mindre än i juli förra året) och mitt BMI är 23,1 vilket är precis i mitten av medel. Jag förstår verkligen inte hur provhytten kan lägga på 2 extra bilringar, typ 100 celluliter på vardera lår och dessutom två präktiga hängtuttar! Och inte nog med det, få en bikiniöverdel i storlek 40 att knappt täcka bröstvårtorna!

Jag tänker bojkotta provrummen tills min nyinköpta self-tanning lotion har börjat verka. Kanske också att jag ska gå förbi hälsokostaffären i dag och köpa nåt vätskedrivande eller varför inte en fastekur på några månader! Fettsugning kan vara ett alternativ, eller helt enkelt handla och prova hemma  framför hallspegeln med lampan
släkt!


Snygg i bikini?

image1

 

RSS 2.0