Tintin, puckstång och finska pinnar


Förra sommaren kom GB ut med en ny Nogger. Nogger Black. Och den lanserades med slogan: Nogger + lakrits = sant?
Naturligtvis kom det raktioner.

"Stig Wallin är ordförande för Centrum mot Rasism. Han reagerade direkt då han såg kampanjaffischerna på tisdagseftermiddagen. Jag läste dem som "Nigger + lakrits = sant". Det var omöjligt att inte se det som en anspelning på rasism, säger han till aftonbladet.se." (Publicerad: 2005-04-13 i Aftonbladet)


Allvarligt!!! Är folk inte riktigt kloka!? Om jag vore marknadschef på GB hade jag lanserat Nogger Black med slogan: Once you go black, you´ll never go back!

Nu undrar jag vad som händer när GB får för sig att lansera Puckstån Choklad. Något snille kommer antlagligen komma på att det är rasistiskt och man tvingas byta namn till "Liten glass med chokladsmak" eller så får man helt enkelt förbjuda glassar med choklad och lakritssmak. Speciellt såna med namn som kan förväxlas med Puckad, nigger mm. Att ingen har reagerat på Magnum än. Den är ju stor och mörk.........Eller piggelin. Uppmanar inte den barn att knarka, fast det kanske tillhör en annan debatt! *S*

Hela tiden dyker det upp en massa antydningar om att saker är rasistiska och mest då från icke mörkhyat håll, för är man mörk så har man nämligen rätt att säga "negerboll" eller kalla en broder för "Yo Nigger". Jag är förbannat trött på denna rädsla att hela tiden vara politiskt inkorrekt! Är det ändå inte hur man säger saker och vad man menar som räknas?

Jag tycker visserligen att det är bra att man arbetar mot rasims och främlingsfientlighet men att anklaga en glass för att vara rasistisk eller som nu senast TinTin, är väl lite väl att ta i. Borde inte dom svarta istället skrocka lite överseende över hur korkad den vite mannen var 1930? Jag kan hålla med om att just TinTin i Kongo inte beskriver dom svarta speciellt rättvist men det visar ju mer på vår okunskap än på deras brist av mänksliga egenskaper.

Och tänk på Pippis stackars pappa som efter 62 år som negerkung i söderhavet nu är arbetslös. Eller har han kanske fått jobb som kung över Hurtigrutten? Man kan ju bara hoppas för det lär ju inte vara lätt för en fd. negerkung att kliva in på arbetsförmedlingen och få jobb. Eller förlåt. Man får inte säga negerkung va? Jag menade naturligvis Kung med afrikansk bakgrund.

För att vända på hela den här soppan så kan ju jag tycka att det borde vara lika illa med Puckstång Vanilj. Hur många har inte dragit en "blondinhistoria" och allvarligt,  tro ni det känns kul att bli mobbad av en jävla microglass varje gång man går förbi glassdisken? Eller för att inte tala om bakverket "hallongrottor", men hallå, är du medveten om att det är ett kvinnligt kön i kakform du sitter och smaskar på till kaffet? Är inte det kvinnoförtryck så vet inte jag!

Nej gott folk, jag kan inte riktigt förstå att folk hetsar upp sig över allt det här. För mig är det uttråkade byråkrater som sitter och hittar på saker att hetsa upp sig över. *Get a life* Om man jobbar på det så kan man faktiskt hitta något kränkande i allt. Jag är uppvuxen med "negerbollar" och för mig är det inte ett dugg nedvärderande, jag har en stor förkärlek till just dessa små godbitar och det verkar mer som det är rasistiskt att säga negerboll bara för att jag är blond och blåögd än att det verkligen är rasistiskt!

Ingen tycks ens höja ett ögonbryn över alla tanter som snaskar finska pinnar på sina kafferep och jag har svårt att tänka mig att en finne är mer stolt över sin pinne än vad en svart man är över sina bollar.


image253SummertimeBlues!


Nu går det inte längre att förneka att sommaren är slut! Den isiga nordanvinden gör en verkligen påmind om vad som komma skall. I morse var jag tvungen att vända och och hämta jacka och halsduk för att det var så kallt att cykla!

Det är en bitterljuv känsla att sommaren är slut. Kommer att sakna värmen (även om jag personligen tänker värma mig med annat i höstmörkret *S*) och mina flip-flop men samtidigt har jag massor av saker att se fram mot.

Idag är det endast  30 dagar kvar tills beräknad nedkomst för lilla Carmen och bara 90 dagar kvar tills det är dags att plocka fram flip-flopparna igen och dra till Thailand.

Tills dess tänker jag läsa en massa bra böcker, se en massa bra dvd:er, äta en massa god mat och dricka en massa goda rödviner!


Några bra böcker att läsa i höstmörkret:


image246Värsta feelgood-känslan! Älskar denna bok!

Bella Balfour vill egentligen inte alls flytta till landet, hon är ju en storstadstjej! Men eftersom det alltid varit hennes mans högsta dröm låter hon sig till slut övertygas och ger upp sitt utåtriktade liv i London. Tillsammans med sina två barn flyttar de till ett gammalt hus på den engelska landsbygden. Där träffar Bella Jane, den sorgsna änkan som äger halva det gods som är närmsta grannen. Jane gör allt för att behålla sin del av huset trots alla ekonomiska bekymmer det innebär. Den andra halvan ägs av ett par, Ben och Sam, som har förvandlat sin del till ett hypermodernt och påkostat hem. Lika mycket tid som Sam lägger på sitt perfekta hem, lägger hon på sitt eget utseende.

Obevekligt dras Bella, Jane och Sam in i varandras liv. Det visar sig dock att allt inte alltid är som det verkar, och att hemligheter döljer sig under ytan även i de finaste hemmen.

Andra kvinnor är en varm och känslosam roman för och om kvinnor och relationerna
dem emellan. Den handlar också om hur komplicerat det kan bli när människor försöker upprätthålla fasader som måste rasa samman förr eller senare.


image248

En tjejklassiker för er som missat den!
(filmen är också ok, men boken ett måste!)

Du är inte ensam om att oroa dig för baddräktsfiguren, falla för skitstövlar, äta för mycket choklad och dricka för mycket vin. Bridget Jones gör det också.I årets (1998) mest omtalade dagbok berättar Bridget om livet som 30-årig singeltjej i London. Om helvetet att aldrig hitta den rätte, eländet när hon väl träffar Honom, kampen att nå idealvikten, duster med besvärliga chefer, vänner hon inte skulle överleva utan. Ja, livet är ett elände; men härligt roligt i alla fall!

image249Läs och Gråt! Du kommer älska den!

En del människor väntar ett helt liv på att hitta sin själsfrände, men inte Holly och Gerry. De avslutar varandras meningar och till och med när de bråkar kan de inte låta bli att skratta. Holly kan inte tänka sig ett liv utan Gerry. Ingen kan det. Och det är så hela idén med "listan" kommer till ... som ett skämt. Om något skulle hända honom ska han ge henne en lista med saker att göra så att hon vet vad hon ska göra med varje dag.

Det otänkbara händer plötsligt. Gerry blir sjuk och dör. Tre månader efter hans död får Holly ett mystiskt paket av sin mamma. När Holly öppnar det ser hon att Gerry hållit sitt ord. Han har efterlämnat sig en "lista", eller rättare sagt ett brev per månad under ett år efter sin död, med instruktioner till Holly om vad hon ska göra för att komma över honom. Varje brev avslutas med P.S. Jag älskar dig.Grattis Jennie!


32 år idag! HURRA HURRA HURRA!!!

Tack också för en jättekul kväll både hemma hos dig med god mat och underbara drinkar och lite senare på BlueMoonBar. Skitskoj!

Ser fram mot fler liknande kvällar hemma hos dig med drinkar och allsång! Kommer bli en bra sysselsättning i höstmörkret. Jag tycker att vi skiter i utgången nästa gång och stör grannarna med Carola och Herreys hela natten!*Diggi-loo, diggi-ley, alla tittar på mig, när jag går i mina gyllene skooooooooooor......*

Hell Yeah!Jennie Jennie.....
image244Tack för maten!


Tack snälla Veronica och image242Conny för den underbara
maten och den efterlängtade iskalla ölen. Och inte minst  "Maggan"*. Mmmm, underbart gott! Texas Longhorn rules!

Bäst som vi satt där och slafsade i oss köttbitar stora som dasslock funderade vi lite över hur det kom sig att vi
tjejer har en tendens att bli runda och goa runt magen
trots att vi oftast äter mycket mindre än männen. Naturligtvis var vi på det klara med att männen har mycket högra ämnesomsättning än vad vi har. Men varför?

Vi kom fram till en mycket enkel och troligtvis korrekt teori:
I människans begynnelse gav sig ju mannen ut på jakt med jämna mellanrum medans kvinnorna var hemma och vaktade elden. Det kunde ju dröja ganska länge, veckor-månader, innan männen kom tillbaka med sitt byte. Vi stackars kvinnor satt där runt eldarna med ett barn vid var bröst och väntade och undrade när dom skulle komma hem igen.
För att vi inte skulle svälta ihjäl under vår långa väntan var vi ju tvungna att lagra maten nånstans, och eftersom kylskåpet ännu inte var uppfunnet så fick det bli runt magen. Och så har människan levt i mer än 2 miljoner år. (fast vi började vår resa redan för 65 m.å.s)

Den första Mc Donalds öppnade 1940. Enkel matte är: Efter flera miljoner år av fettlagring kring magen kan vi nu helt plötsligt gå in på Donken och köpa en hamburgare. Inte konstigt att våra kroppar blir förvirrade och vill fortsätta lagra en massa fett inför kommande svält. Det är ju inte alltför många år i människans historia som vi inte behövt anstränga oss för att få mat, men våra kroppar är fortfarande på Neandertalarnivå, för så är vi programerade. Det kommer troligtvis ta flera miljoner år innan våra kroppar har fattat att det är okey att sluta lagra. Vi kommer att få mat varje dag. Det är lugnt! Öppna kylskåpet bara. (gäller naturligtvis bara oss priviligerade i i-länderna)

När man nu har den här otroliga visdommen om kvinnans bilringar kan man ju genast förstå en massa andra saker som har med manligt och kvinnligt att göra. Som bekant kan vi ju ha rätt svårt att förstå varandra ibland och allt som oftast hör man om män som inte kommer hem efter en krogrunda och tjejer som sitter uppe hela nätterna och väntar, inte allt för sällan med ett barn vid bröstet. Männen måste få ge sig ut på jakt helt enkelt! 
I vårt moderna samhälle är det verkligen inte okey, men instinkter är instinkter. Så lyssna nu alla flickor!
För jag har lösningen på era problem:
Skicka iväg mannen till Ica Maxi en gång i månaden med en diffus inköpslista. Låt det ta en vecka eller två att handla. (det tar så lång tid att släpa en Mammut över steppen). När han kommer hem med igen, låt honom inse att han glömt något viktigt som t ex öl, han kommer vända tillbaks för att jaga vidare och därefter komma hem som en nöjd och duktig man. Dessutom kommer han inte vilja jaga på krogen mer, han kommer vara utmattad efter storköpets stepper och djungeln av konserver. Han kommer sätta sig till rätta framför TV:n (lägerelden) zappa på fjärran (tälja en spjutspets) och mumsa på sina chips (torkade mammuttarmar). Lite senare kommer smeka dig på armen och säga "är det inte dags att sova nu gumman" (slå dig i huvet med en träpåk och dra dig i håret in i grottan, jo dom har utvecklats lite *S*)

Vi kan inte förneka våra instinkter, dom finns där, vare sig vi vill eller inte.  Vi kommer aldrig förstå männen fullt ut och dom kommer aldrig bli kloka på oss. Vad vi kan göra är att ha lite överseende med våra underbara män och deras små egenheter.  Låt honom jaga lite då och då. Han behöver det för hans manliga instinkter tvingar honom. Fördelen är att vi kan leva ut våra kvinnliga instinkter då. Skrika, gråta och stampa med foten (skräm din mottsåndare så flyr han) Bli omhändertagna och skyddade av dessa stora starka män. (våra fettiga kroppar är ju inte så muskulösa som deras) Och sist men inte minst! Se till att bli försörjd. Det är ju trots allt därför mannen har ett sådant behov av att jaga, för att vi ska få mat i magen! *S*

Och så levde dom lyckliga i alla sina dar!

image243


* Maggan=Margaritas


Underbara fredag! Underbara liv!


Fredag, lön, sol och nya trosor! Kan det bli så mycket bättre?

Fick en känsla av utomlands nu på morgonen när jag satt ute på en bänk på baksidan av Globens köpcentra och drack en kopp kaffe. Betong, soldis och en rätt sliten parkbänk gjorde nog sitt till men framför allt värmen och matlukten från kockskolan tvärs över gatan.

Jag är så otroligt glad att jag har lärt mig njuta och känna lycka över såna små saker som soldis på en parkbänk bakom Globen.

Idag är det inte bara fredag utan också den stora tros-shoppar-dagen. Nu väntar jag med spänning på att butikerna ska öppna så att jag kan kasta mig ut i djungeln av underkläder. Oj va här ska shoppas. Och sen ska jag hem och begrava 90-talet och menstrosorna! *S* Återigen glad att jag kan vara lycklig över så lite!

Fast å andra sidan kanske det inte är så lite. Det är ju rätt stort att solen går upp varje dag, att det finns pengar i plånboken att shoppa för, att nån har byggt den slitna parkbänken så jag kan sitta där som en annan Ferdinand och dofta på livet! Men framför allt att man får vakna varje morgon och uppleva en alla dessa underbara saker som kallas livet. (deep shit)

Jag träffade en kille i våras och när jag sa "Gud, va härlig med vår, man blir så lycklig av att se alla knoppar som är på väg och första solen som värmer" Hans kommentar till det var "Njae, det krävs nog lite mer för att jag ska vara lycklig!" Den killen träffade jag bara en gång. Stackarn. Inte för att jag inte ville träffa honom fler gånger utan för att han inte kunde njuta av livet. Antar att han var en sån som kräver mer än vardagslycka för att kunna känna njutning. Jag orkade inte ens fördjupa mig i varför för hans kommentar gjorde honom helt själlös. Det fanns liksom inget hopp för honom. Han kommer aldrig nånsin bli lycklig!

Oj oj, nu är klockan snart tio. Dags att dra och shoppa! So long!

"Hellre Underbar än Troslös" *S*Och varför finns det Tisdagar?


Ytterligare en av Guds fiffiga uppfinningar eller vad?

Måndagar kan man ju alltid skylla på att att det är just måndag, seg efter helgen, måndagstrött, inte riktigt med. Men vad skyller man på en tisdag? Trött efter dagen efter helgen eller? Tisdagar är ju helt hopplösa.

Helgen är för nära bakom och för långt fram för att man ska kunna njuta av denna dag fullt ut.

Onsdag kan ju iallafall titulera sig "lill-lördag" och torsdag är ju dagen före fredag. Och fredagen och lördagen är ju självskrivna glädjedagar. Söndagen är visserligen lite tveksam också, men nån dag måste man ju reservera för baksmälla och pizza i sängen!

Så ärligt talat. Varför har Gud uppfunnit tisdagar? Är det för att vi i Luthersk anda inte ska ha allt för roligt hela tiden?

Jag tänker i allafall trotsa tisdagen (och Martin) och dricka öl i kväll! *skål*


Go ahead Punk, make my day!
image240
Martin Luther porträtterad 1529 av Lucas Cranach d.ä.
Varför finns baksmälla!


Igår var jag så snygg, idag så ynklig!

Varför blir man egentligen bakis? Ibland tror jag faktiskt på Gud. Speciellt dagar som denna för så fort man har haft lite lite kul så ska man straffas för det! 

Tur att det var skitkul igår så att jag kan skratta åt Gud när han tror att lite huvudvärk stoppar mig från att ha kul igen nästa helg.

Undrar om det är Gud som uppfann Treo? Han kan ju inte vara klok i såna fall. Ge med ena handen och ta med den andra, fast å andra sidan påstår ju dom som tror, att Gud är man. Och då kan det ju stämma! Lite splittrad så där som män i allmänhet! *S*

Det finns bra saker med att vara bakis också. Man kan ligga i sängen och kolla på tv eftersom allt ändå bara snurrar runt och huvudet dunkar finns ju ingen plan i världen att man kan dammsuga eller tvätta eller någon annan tråkig hushållssyssla. Och eftersom det bara är skit på tv på söndagseftermiddagar kan man småsova lite och det är inte dåligt skönt. Dessutom behöver man inte ha vackert-väder-ångest eftersom det börjar bli höst!

Tänk vad mycket bra saker det finns om man bara anstränger sig. Prova själv. Det finns minnst en bra sak med varje dålig sak. Känns redan lite bättre i huvet!

Tack Gud för att du har gett mig en sån finurlig hjärna! *S*Höst!


Det känns som om hösten är på väg!

Vinden viner och Indra höll på att blåsa av vägen när vi var ute på vår morgonpromenad! Fan åxå. Vart tog sommaren vägen? Det känns som jag bara fått en dag sommar i år och det var lördagen på festivalen. Resten har helt gått mig förbi på grund av arbete och dåligt väder. Visst vi har haft några härliga grilldagar och en och annan öl har det väl blivit på nån uteservering men ändå. Det är så sorgligt att se sommaren dö ut och hösten göra inträde.

Det är så slående likt livet där sommaren står för livets mittpunkt och hösten för ålderdommen. Vi börjar närma oss ålderns höst och snart dör naturen utanför oss likt en gammal människa där solen inte längre orkar värma jorden. Döden själv gör inträde. VINTER! *brrrrrr*

Jag är så otroligt glad att jag har sparat alla mina drömmar till hösten och vintern. Nu har jag en massa saker att se fram mot istället får att gå och våndas över att sommaren är över. 

På tisdag börjar min utbildning till nagelterapeut. Något jag velat göra länge utan att vågat ta steget fullt ut. Men det känns som just det här året har varit fullt av förändring. Positiv förändring som ska förankras nu i höst.

Snart kommer dessutom lilla Carmen-Michelle Dos Santos, inget jag kan påstå att jag har planerat men hon kommer naturligtvis lysa upp höstmörkret och vinterdöden mer än någon sol nånsin kommer att klara av. Och jag längtar efter att få titulera mig mormor på riktgit! Vilken ära! Att få bli mormor! Jag börjar förstå det där med "livets efterrätt"! Jag är så glad att jag valde att skaffa barn tidigt så att jag får vara med och uppleva det här just nu. Tack Michelle och Michel, ni är en stor del av min höstlycka!

Sen kommer Thailand! Landet jag redan förälskat mig i fast jag inte har varit där. Men jag har läst så mycket om det och är ju som bekant mer än fachinerad av buddismen, så jag har en känsla av att det kommer kännas lite som att komma hem när jag sätter mina fötter på Thailändsk mark. Den 27 november bär det av. Om exakt 100 dagar! *S*

Hur sorgligt det än känns med höst kan man alltid trösta sig med att det snart kommer en ny vår, en ny sommar med nytt liv. Likt livet självt. Borsett då från att vi inte vet hur våran vår ser ut efter döden. Fast jag tror mig ha en aning! *S*


image239

Vem vill ha en blöt näsa?


En sak som jag har funderat på ett tag är hur mycket man ska lägga näsan i blöt. Hur "ärlig" ska man egentligen vara och vem vinner på att man är det. Eller vem som förlorar är väl kanske mer intressant, för någon vinnare lär det ju inte finnas.

Om man t.e.x  vet att en person varit otrogen ska man tala om det för hans partner då? Eller ska man låta den stackars kvinnan gå omkring och tro att allt är bra, att det bara är hjärnspöken?

Blir situationen annorlunda om man råkas veta att delar av otroheten inträffade medans hon var gravid? Finns det mer eller mindre moralisk otrohet eller är det bara jag som tycker det?

Om jag var gravid och fick veta att min man varit otrogen mot mig skulle jag med all säkerhet känna det som att han inte bara sviker mig utan mitt barn också. Men som sagt. Det kanske bara är jag som tycker så.

Om det vore min man skulle jag ha velat veta. Jag ville veta men ingen sa nåt. Kanske ingen hade bevis utan precis som jag bara spekulerade. Men......om man nu har bevis, borde man då inte befria den stackars kvinnan från framtida lidande? Jag hade velat bli befriad. Och jag skulle vilja det om det hände igen! För jag tror faktiskt att det ligger nånting i den gamla klyschan: En gång otrogen, alltid otrogen. Och speciellt då typen som alltid kommer undan med det och tror sig vara oövervinnerlig och okrossbar just därför.

Men det finns ingen människa som hela livet kommer undan, tids nog är det alltid payback time!

Tänk på det du! *S*


Tröttsamt!

I dag har jag läst en massa om Reggaefestivalen och nästan bara om hur många "knarkare" dom haffade. 250 stycken. Inte en enda resension av alla dessa band, inget om maten och arrangemanget i övrigt. Ingenting om vilken familjefest det blev när solen tittade fram. Bara hur många dom tog för narkotikabrott! Och dessa vilsna själar var ju inte ens på festivalen. Dom minglade ju faktiskt omkring utanför.
Och allvarligt, kan man anklaga koskiten för att flugorna dras till den?

Jag vill verkligen inte förespråka drogkulturen (för då hade jag gått på ravefest) men om man kommer från en kultur där man inte dricker alkohol, är vegitarian och lever nära naturen är det hela världen om man röker en joint ibland? Varenda Svensson har ju sin lördagsgrogg! Och är det så jävla nyttigt? Ofta man läser: Kvinna misshandlad av pårökt rastaman! i tidningen.

Uppstår inte problemet med droger först när det missbrukas? Och framför allt blandas med andra droger! Och det gäller väl i övrigt allt , vare sig det är alkohol, tobak, sex, spel, mat eller smågodis. När det gäller att röka gräs, handlar det ju enbart om att vi västerlänningar inte kan hantera det! Vi har ju en förmåga att blanda in alkohol i allt vi gör. Back to the cowshit! Inte deras fel, så anklaga inte en hel festival för att några håller på. Mestadels snorisar (och då undrar jag, vart var deras föräldrar? Satt hemma och drack grogg kanske?)

Läste en insändare för ett tag sen om en norrländs radiopratare som spydde sin galla över att ungdommar nu för tiden knarkade så mycket och sa: "Vad är det för fel på en hederlig gammal bondfylla?" Snacka om fiskmås, det är ju på grund av just fyllan som ungdommarna provar droger för första gången för att man blir så totalt omdömmeslös av alkohol.

Och nu för att återgå till festivalen.

Vad hände med oss andra 29750 personer som var där? Gjorde vi verkligen ingenting för att bli omnämda i media? Nej, uppenbart inte, men mig kvittar det. Jag som var där med båda mina ungdommar vet ju att på festivalplatsen var det varken bråk eller fylla. Inte ens några flottiga flummare synstes till. Bara härliga människor som har musiken som gemensamt intresse och jag fick för mig att det var just för musiken som dom flesta var där. Till och med ett skinnhuvud var på plats och testa att släng in en rasta på en skinnhuvè konsert där alla är packade så får ni se vad som händer! *S*

Nåväl,  jag vet ju av erfarenhet att journalister inte är så smarta och snart är det väl nåt snille som kommer på att det serveras hembränt på raggarfesterna och vår underbara reggaefestival får vila i frid tills nästa sommar!

Fred och Kärlek!


Jag hade varit en utmärkt representant för festivalen i media! Eller hur?? *S*

image237Uppsala Reggaefestival 2007 - Gentleman

Uppsala Reggaefestival 2007 - Bilderna som inte borde finnas


Blommor!
image203

Regn
image204

Fåglarna
image205

Dottern
image206

Benen
image207

Knas
image208

Ben
image210

Lår
image211

Barnbarn *S*
image216

Snygga strumpor
image213

Spanjor
image214

Regn
image215

Uppsala Reggaefestival 2007 - Människorna och festen


Festivalfötter
image180

Tältgrannarna
image181

Kissnördig
image182

Riddare
image183

Alex vill också leka!
image185

Tjompa spelar synt
image186

Hungrig?
image187

Lite regnigt kanske
image188

Alex
image189

Jag och Alex
image190

Schyssta dreads
image191

Trött
image192

Alex, pappan och Tjompa
image193

Älsklingar
image194

Däckad
image195

Öltält
image219

Vackert
image197

Sötaste
image198

Liten flicka
image218
Glad Mirro i regnet
image217

Embla har ätit klubba
image199

Uppsala Reggaefestival 2007 - Campingliv

image176
 

image166


image165


image167


image168


image169


image170


image171


image172


image174


image175


image177


image178

image200

image201

image202
image179

Uppsala Reggaefestival 2007 - Resan dit


På väg till Uppsala
image159

image160

image161

image162

image163

image164Now It´s time Again!


I morgon drar på vi festival!image158Reggaefestival i Uppsala. Och som jag har längtat.
Gentleman på lördag och fram tills dess tält, öl, och en himlans massa bra musik och sköna människor!
Jag lovar att dokumentera ALLT som händer och åter kommer efter helgen med en lång utdragen festivalblogg!

 
Flygbild över festivalen 2006
image157Nytt kök för 250:-


Semester=överskottsenergi!

Har länge drömt om målade köksskåp så förra helgen slog jag till och åkte till Bauhaus och köpte färg!

Pust å stön, vilket jävla jobb! Men nu är det klart och verkligen HUR fint som helst!


Före
image153

Första strykningen!
image154

Färdigmålat!
image155

Nu ska bara allt på plats igen.......

image156
RSS 2.0