Hur svårt kan de va?

Nu har vi i flera månader pratat om att renovera hallen. Just det. Pratat. Än har inget hänt. Men nu jä**r är det dags att sätta igång.

Sist vi gjorde nåt stort var det sovrummet och det gick ju fort när vi väl satt igång, men det är just det. Att komma igång med skiten.

Vi har tusen idéer om hur det ska se ut, men vi har inte riktigt lyckats komma fram till en idé. Jag tror att det är just det som försvårar själva starten av renoveringen.

Varje gång vi ser en snygg hall i nån tidning eller på TV säger vi; "Så där kan vi göra" eller "Det där är ju rätt snyggt" och så faller vi tillbaka i förvirringen om hur vi faktiskt vill att vår hall ska se ut.

Men hur svårt kan de va?

Hur svårt som helst faktiskt. Vitt eller färg? Panel eller inte? Hög eller låg panel? Panel på längden eller på tvären? Hatthängare eller klädskåp? Inbyggt eller fristående? Kan man, eller bör man starta ett projekt och sen se vad som händer? Komma på idéer efter hand?

Vi ser framför oss en hall som är välkomnande för gäster, praktisk för barnen och lättstädad för Inga*. Med bra, osynlig förvaring av kläder, skor, vantar mm, men ändå lätttillgängligt för dito.  

Tack och lov har vi nu kommit fram till en punkt när vi tröttnat på oss själva och ska sätta igång, före jul ska hallen vara klar. Och vem vet, vi kanske får en sån kick av att börja att vi ger oss på vardagsrummet när vi ändå är i gång.

Men det är ett helt annat historia.
*Inga är den som städar - vem det än må vara.


Sovrummet in progress......

   
 

Trots den dåliga mobilkamerabilden så kan man se att det blev helt fantastiskt! =)
Kommentarer
Postat av: Karin

Wooow vilken läcker tapet. Vart hittade ni den?

2009-10-23 @ 08:49:46
URL: http://lightelegance.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0